Kontakt og Priser

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at vide mere eller du vil bestille tid til en samtale. Jeg holder udelukkende videosessioner, som er mere fleksibelt i fht. dage, tidspunkter og geografi.

Jeg bruger Teams, hvor du får tilsendt et link til mødet. Hvis du ønsker det, kan samtalen optages, så du har mulighed for at få den tilsendt bagefter.

Det er også muligt at skrive til mig for rådgivning eller hvis du har en konkret problemstilling/dillemma du står i, og så få et skriftligt svar fra mig. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, brug da venligst formularen nedenfor eller send mig en mail.

Endelig har jeg også mulighed for at tilbyde fjernhealing. Det foregår ved at du sender mig et billede i fuld figur af dig selv. Du kan sagtens tage det i et spejl, hvis ikke du har nogen, der kan tage et billede af dig eller har et billede liggende. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du lægger dig godt tilrette og så sender jeg dig healing via billedet. Alle kan modtage healing – også dem, der ikke tror det virker. Du skal bare selv være indforstået med at modtage healing og selv bede om det. En healingssession varer en time og så får du skriftlig feed-back bagefter.

Priser pr. session:

Individuelt forløb for unge og voksne:

1000 kr. for 60 minutter

4500 kr. for 5 x 60 minutter betalt samlet

Priser for skriftlig henvendelse:

Hvis ud har brug for rådgivning og henvender dig for et skriftligt svar:

500 kr. pr. svar

Fjernhealing:

900 kr. for 60 minutter plus 15 minutters feedback bagefter.

4000 kr. for 5 x fjernhealing. Ofte er det godt at få flere behandlinger med 2-4 ugers mellemrum, for at få frigivet gamle traumer.

Send mig en besked

%d bloggers like this: