Om mig

Min faglige og personlige baggrund

Min faglige baggrund er funderet i ungdomspsykiatrisk – og neurologisk sygeplejerske, en overbygning i psykologi, lederuddannelse og leder af et stort psykiatrisk ambulatorium for unge, psykoterapeut mpf, mindfullness-instruktør og healer. Jeg har desuden også erfaring med sensitivitet, transkønnede unge – samt forældre til transkønnede børn og unge.

For mig er god etik at holde mig til det jeg ved

Jeg ved intet andet om dig, end det du fortæller mig.

Du bestemmer tempo og hvad du vil fortælle. Vi kommer ikke virkeligheden nærmere end oplevelsen af den. Det er din oplevelse af dig, andre og verden, der er omdrejningspunktet i mine 1:1 sessioner. Jeg ved du er eksperten på dig, din familie og dit liv og jeg har tillid til at du har evnen til at håndtere og læse de problemer du måtte stå i. Jeg hjælper dig til at stole på det du ser, hører og mærker, så du står stærkere i dig selv. Alle kan få det liv de ønsker sig, det handler blot om at blive klar på hvad DU ønsker dig.

Mit motto er: Pas på med hvad du ønsker dig, for du risikerer at få det. Det lyder lidt paradoksalt, men ikke desto mindre, gør vi os ofte alt for lidt umage med at sætte intentionen for det vi ønsker os.

Det er ingen skam at bede om hjælp. Vi oplever alle fra tid til anden, at livets vej ikke altid er lineær, som vi havde forestillet os. Nogle gange har vi brug for en guide, til at bringe os tilbage på sporet.

  • Måske føler du dig overvældet, stresset, angst, trist eller frustreret uden du kan sætte fingeren på årsagen?
  • Måske er du låst fast i et mønster, hvor du ikke rigtig ved hvordan du skal komme videre?
  • Måske mangler ud retning i dit liv, fordi du bliver ved med at falde tilbage i de samme mønstre?

Jeg arbejder helhedsorienteret med både krop, tanker og følelser og mit fokus er at hjælpe dig med at finde de unikke redskaber netop du har brug for, til at være den du er. Derigennem finder du din måde at balancere din hverdag, energi og liv på, så du kommer i den retning, du virkelig ønsker.

Hvis du ikke har brug for at tale så meget, men i stedet mangler energi, er træt og føler det hele kører lidt i ring, så kunne healing være en mulighed for dig.

Ved healing bliver din energi og dine indre blokeringer løsnet, så du selv kan finde frem til hvad du vil eller mærke hvad du har brug for. Jeg kan også hjælpe dig med at løsne smerter, hvis du har fået ondt i ryggen eller har andre typer smerter i kroppen.

Alt er energi og healing er ikke mere mystisk end at tænde og slukke for lyset. Jeg kan hjælpe dig med at få tændt dit indre lys, hvis du af forskellige årsager har fået slukket for det.

%d bloggers like this: