Om mig

Min faglige og personlige baggrund

Min faglige baggrund er funderet i ungdomspsykiatrisk – og neurologisk sygeplejerske, en overbygning i psykologi, lederuddannelse og leder af et stort psykiatrisk ambulatorium for unge, psykoterapeut mpf, mindfullness-instruktør og kropsterapeut. Jeg har desuden også erfaring med sensitivitet, transkønnede unge – samt forældre til transkønnede børn og unge.

For mig er god etik at holde mig til det jeg ved.

Jeg ved intet andet om dig, end det du fortæller mig.

Du bestemmer tempo og hvad du vil fortælle. Vi kommer ikke virkeligheden nærmere end oplevelsen af den. Det er din oplevelse af dig, andre og verden, der er omdrejningspunktet i mine 1:1 sessioner. Jeg ved du er eksperten på dig, din familie og dit liv og jeg har tillid til at du har evnen til at håndtere og læse de problemer du måtte stå i. Jeg hjælper dig til at stole på det du ser, hører og mærker, så du står stærkere i dig selv. Alle kan få det liv de ønsker sig, det handler blot om at blive klar på hvad DU ønsker dig.

Mit motto er: Pas på med hvad du ønsker dig, for du risikerer at få det. Det lyder lidt paradoksalt, men ikke desto mindre, gør vi os ofte alt for lidt umage med at sætte intentionen for det vi ønsker os.

Det er ingen skam at bede om hjælp. Vi oplever alle fra tid til anden, at livets vej ikke altid er lineær, som vi havde forestillet os. Nogle gange har man brug for en guide, til at bringe os tilbage på sporet.

Måske føler du dig overvældet, stresset, angst, trist eller frustreret uden du kan sætte fingeren på årsagen.

Måske er I som familie låst fast i et mønster, hvor du/I som forældre skælder ud, forsøger at undgå konflikter eller at dit/jeres barn bliver angst.

Måske mangler ud retning i dit liv, fordi du bliver ved med at falde tilbage i de samme mønstre.

Det behøver ikke at fortsætte sådan og det er aldrig for sent at ændre dit eller din families liv.

Jeg arbejder helhedsorienteret med både krop, tanker og følelser og mit fokus er at hjælpe dig med at finde de unikke redskaber netop du har brug for, til at være den du er. Derigennem finder du din måde at balancere din hverdag, energi og liv på, så du kommer i den retning, du virkelig ønsker.

%d bloggers like this: